Slaninuta cu boia

de mihaelar63 in Mezel de casa, 14 Ian 2010 | 12550 vizualizari

 

dupa Craciun fiul meu care nu mananca grasimi imi spune :,, mama am mancat la colindat o slanina cu boia .... , tu de ce nu faci ?'' pai atunci hai sa facem !!!

 

INGREDIENTE

  • 1 kg slanina cruda cu soric
  • 1 caciulie de usturoi
  • sare
  • piper
  • boia
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Slaninuta cu boia:

  1. spalati slanina si o increstati .
  2. o puneti la fiert cu usturoiul taiat feli  si sare [reteta spune sa pui mujdei de usturoi dupa ce o scoti de la fiert, eu prefer sa fierb usturoiul cu slanina e mai usor , light daca se poate spune ].
  3. dupa ce a fiert se scoate din apa si cat e fierbinte se freaca cu boia si piper .
  4. serviti rece cu ceapa , rosii , ardei , hrean ....

TIPS-URI

1

alegeti o bucata de slaninuta de pe burta care sa aiba si un rand de carne .

Daca ti-a placut reteta noastra "Slaninuta cu boia" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (5)

Oana 1

14.01.2010, 14:57

Ah, da, fiarta in zeama de varza , o nebunieeee

mihaelar63 1

15.01.2010, 00:19

nu-i nimic saptamana viitoare facem cu zeama de varza , decat cine stie ce mezeluri ,macar stiu ce mananc .
eu am facut dupa reteta care o stiu de la mama .

adry88 1

04.06.2011, 10:30

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Carnati de Bucuresti